Hectorin muistelmien julkaisuoikeudet Otavalle

LEHDISTÖTIEDOTE 19.12. 2016 KLO 14

 

Kustannusosakeyhtiö Otava, Heikki ”Hector” Harma ja hänen agenttinsa Tuula Kousa ovat tänään allekirjoittaneet kustannussopimuksen Hectorin muistelmista. Kirja ilmestyy syksyllä 2017.

 

Hectorin ura laulajana ja lauluntekijänä lähti nousukiitoon alkuvuodesta 1966, jolloin hänen levyttämänsä Palkkasoturi nousi listojen kärkeen. Tänä syksynä Hector on villinnyt fanejaan 50-vuotistaiteilijajuhlakiertueella, joka on täyttänyt saleja ympäri Suomea.

 

Hector on syvällinen laulaja-lauluntekijä, jonka monet kappaleet ovat piirtyneet suomalaisten kollektiiviseen tajuntaan. Hänen ehtymätön luomisvoimansa on tuottanut albumista toiseen menestysbiisejä, joista on tullut klassikoita.

 

Hectorin muistelmia on luvattu ja odotettu pitkään, mutta musiikki on vienyt ajan kirjoittamiselta. Nyt vihdoin Hectorille on tullut tilaa kerrata elettyä elämää, johon kuuluu erottamattomasti myös Helsinki, Stadi. Sen musiikkipiirit imaisivat nuoren Heikki Harman mukaansa ensin Les Mirages -yhtyeen soolokitaristina ja sitten folk-klubin jäsenenä. Siitä alkoi suomalaisittain ainutlaatuinen ura, joka ei näytä hiipumisen merkkejä.